Radu Tudor, despre discursul lui Iohannis: Un pahar de apă plată fără gheață

Radu Tudor a comentat, joi seară, la Antena 3, declarația susținută de către președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni cu doar câteva ore înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie.

"O ieșire cu mesaje simple. O încercare de a transmite câteva idei subliminale anti-PSD și pro-PNL. Nu mi se pare vreun mare eveniment nici de presă, nici constituțional, nici anti-constituțional, un discurs pe la mijlocul discursurilor politice de campanie. Nu am reținut nimic senzațional din discursul lui Klaus Iohannis, doar niște cuvinte mai tari folosite pentru prima oară, cuvântul mizerii, spre exemplu, din gura lui Iohannis nu am mai auzit. Un pahar de apă plată fără gheață", a declarat Radu Tudor, într-o ediție specială la Antena 3, moderată de Dana Grecu.

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis joi candidaților la alegerile locale să realizeze o campanie curată, iar autorităților să își facă datoria și să organizeze scrutinul din iunie impecabil.

"Candidaților le spun: Faceți o campanie curată! Mergeți, expuneți programele electorale, vorbiți cu oamenii, aflați care sunt problemele lor, veniți cu soluții! Faceți o campanie centrată pe proiecte, nu pe scandal, nu pe mizerie", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

De asemenea, președintele Iohannis i-a îndemnat pe alegători să se "uite bine la candidați", "dacă este un om integru, să nu fie certat cu legea", dar și din ce partid vine candidatul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel