Radu Tudor către Codrin Ștefănescu: ”Vreți să vă calc în picioare?”. Dana Grecu, taxată: ”Nu cu ironii de genul ăsta”

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a fost taxat de jurnalistul Radu Tudor în direct, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”. Nici de Dana Grecu nu a scăpat. 

”Cu ce vă bateți, domnule Codrin Ștefănescu? V-a dat cineva pâinea și cuțitul în mână și ați pus cuțitul înapoi în sertar și ați mâncat pâinea” i-a spus Radu Tudor lui Codrin Ștefănescu, la Antena 3. El a făcut referire la faptul că ministrul Justiției face parte din Guvernul PSD-ALDE și însuși liderul PSD declara, înaintea raportului, că nu se impune o revocare a șefilor de parchete. Jurnalistul a făcut un apel la la PSD-ALDE să iasă din Opoziție. 

A urmat un dialog ironic între Mugur Ciuvică și Radu Tudor, în urma căruia Codrin Ștefănescu s-a simțit călcat în picioare. 

Radu Tudor l-a taxat pe Codrin Ștefănescu, spunându-i: ”Domnule Codrin Ștefănescu, nu înțelegeți expresia `a călca în picioare`. Vreți să vă calc în picioare? Vreți să mă apuc de Guvernul ăsta să-l calc în picioare? Vreți să vă spun ce nu merge în majoritatea asta? Schimbați tratamentul de virilitate în majoritatea asta, că nu funcționează.” 

Codrin Ștefănescu a răspuns: ”E o idee. Accept critica asta. Sugerez că unii de la noi ar trebui să fie curajoși”. 

”Păi dacă șeful e viril, partidul tot e viril, nu?”, a întrebat Dana Grecu. Întrebat dacă-l schimbă pe Tudorel Toader, Codrin Ștefănescu a răspuns: ”Nu știu, o să vedem, evident. Sunt opinii și opinii. Opinia mea totuși contează când am spus că sunt dezamăgit total. Eu mă simt lezat când vorbește de drepturi de libertăți.”

[citeste si]

Liderul PSD a continuat: ”Eu, care știu că aceste drepturi și libertăți le-am câștigat cu mult sânge”, fiind întrerupt de Dana Grecu: ”Nu mai pot cu argumentul Revoluție”. Ștefănescu a continuat: ”... și-mi amintește într-un document oficial niște drepturi deja câștigate la noi, cu morți și cu răniți”. ”Bine, bine, vreți să plâng cu dvs. la emisiunea asta? Plâng cu dvs.” a spus Dana Grecu. ”Eu vă spun exact ce gândesc, vreți să nu vă mai spunem ce gândim? Atunci vă dăm oficial și gata”, a continuat Codrin Ștefănescu. ”Dați-mi pe parte oficială, ce aveți pe partea oficială?” a întrebat Dana Grecu, care a făcut observația: ”Sunteți penibili”. ”Nu procedați corect cu noi, cu noi cei din PSD de exemplu, cu noi ăștia care suntem vocali”, a precizat secretarul general adjunct al PSD. ”Vreți să vă spun că vă iubesc?” a întrebat Dana Grecu. ”Nu că mă iubiți, dar nici cu ironii de genul ăsta” a răspuns Ștefănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel