Radu Tudor, către Alina Gorghiu după imaginea cu Iohannis: ”Surpriză”. Informații de la întâlnire

Președintele Klaus Iohannis apare într-o fotografie alături de mai mulți lideri liberali, făcută marți la sediul PNL. Alina Gorghiu a comentat imaginea, marți seară, în cadrul emisiunii lui Radu Tudor.

 „Trecând către viața politică românească, astăzi, doamna Gorghiu ne-a oferit o surpriză foarte interesantă. S-a întâlnit cu domnul Iohannis. Face parte din echipa de campanie a președintelui Klaus Iohannis. Ce e cu fotografia de astăzi? (n.r. imaginea mai sus). O bucurie și o veselie. În centrul imaginii este președintele", a spus, marți seară, Radu Tudor în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire" de la Antena 3.

Iată ce a răspuns Alina Gorghiu: „E echipa de campanie a PNL. Am avut o întâlnire de lucru cu Klaus Iohannis. Vineri va depune candidatura. Am discutat toate detaliile administrative care țin de depunerea candidaturii. Am discutat ce vom face în această campanie. Au fost o întâlnire cred eu cât se poate de normală și firească. Să știți că au fost și momente în care nu aveam zâmbet pe buze. (...) După două ore de discuții, am simțit nevoia să ne manifestăm prin acest selfie și nu cred că e nimic anormal, suntem oameni, suntem firești.”

Oficial, campania electorală începe pe data de 12 octombrie, iar până pe 21 septembrie se depun candidaturile la președinție.

Liberalii au anunțat deja că actualul șef de stat, Klaus Iohannis, candidat susținut de PNL, își va depune candidatura vineri la Biroul Electoral Central.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel