Radu Ţincu, despre cazul medicului Flavia Groşan: "Avem nevoie de medicină bazată pe dovezi"

Medicul Radu Țincu a vorbit, joi seară, despre cazul Flaviei Groşan, acuzată de Colegiul Medicilor că ar fi încălcat o serie de norme deontologice.

Întrebat de Mihai Gâdea, la Antena 3, ce contestă la medicul pneumolog Flavia Groşan, dr. Radu Ţincu, medic primar în cadrul secţiei de Terapie Intensivă – Toxicologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, a precizat că ar trebui să tragem nişte învăţăminte din aceste cazuri, astfel încât să nu ducem lucurile în extrem.

„Trebuie să plecăm de la o idee, a faptului că avem nevoie de medicină bazată pe dovezi, în 2021 pe asta mergem și asta este normalitatea. Pe de altă parte, trebuie să înțelegem că toată societatea actuală pe care o avem și de care ne-am bucurat până anul trecut cu toții, și ne-am bucurat de tot ceea ce ne-a oferit, s-a bazat pe aceste structuri care au contribuit la menținerea și creșterea civilizației.

(...) În momentul în care toate structurile unui stat încep să fie denigrate și încep să nu mai aibă credibilitate, acest lucru va duce la haos. Nu ne dorim acest lucru. (...) Noi cu toții ne dorim să recăpătăm acea frumusețe a vieții de dinainte de pandemie. Sunt aici cu dumneavoastră, ca să putem trage împreună niște învățăminte din toată această poveste. Nu trebuie să ducem lucrurile la extrem”, a spus Radu Ţincu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel