Radu Stroe: Dacă bați palma cu Boc, Macovei, Blaga, bați palma cu Băsescu

radu stroe
radu stroe

Deputatul Radu Stroe a criticat dur deciziile de la Congresul PNL, despre care spune că a fost o pată neagră pentru istoria de 139 de ani ai PNL. 

"Zilele acestea am trăit un nou episod regretabil care va rămâne ca o pată neagră pentru istoria de 139 de ani a PNL. Actualii lideri ai PNL au renunțat, fără să clipească, la tradiția liberală, la valorile și principiile liberalismului. La Congresul PNL am asistat la o punere în scenă a unei piese de prost gust, la finalul căreia rezultatul a fost cel deja prestabilit și care a consfințit trădarea electoratului liberal și a partenerilor din ALDE. Această politică păguboasă, de a pune interesele personale pe primul loc a fost sancționată de electoratul român o dată, la alegerile europarlamentare, însă liderii PNL arată că nu învață nimic din tot ceea ce se întâmplă și continuă în ignoranța cu care au tratat liberalii și pe toți ceilalți români în ultimele luni. Ceea ce s-a întâmplat la acest Congres este inexplicabil. Deși ar fi trebuit să asistăm în PNL la o analiză lucidă a rezultatelor din ultima perioadă, prin care să se decodifice mesajul pe care electoratul l-a dat, cei aleși la conducerea partidului au decis să meargă până la capăt cu dezertarea de la liberalism și să continue un proiect de fuziune care vine în ajutorul pedeliștilor cu probleme de imagine", a declarat fostul ministru. 

Trei europarlamentari PNL sunt cu Tăriceanu, spune Stroe

Radu Stroe a mai spus că observă cu amărăciune cum "cei din conducerea PNL cedează în fața șiretlicurilor apropiaților lui Traian Băsescu prin care încearcă să dezmembreze partidul și să îl subjuge. Dacă bați palma cu Boc, cu Macovei sau cu Blaga, automat că bați palma cu Băsescu"

Deputatul a subliniat că "liberalismul din România are nevoie de o revigorare pentru a exista pe mai departe în România. Este nevoie ca flacăra liberalismului să continue să fie menținută în România de cei care încă mai cred în valorile și principiile liberale.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel