Radu Oprea, despre PSD: Aceasta trebuia să fie știrea zilei de ieri

Mihai Ciobanu / 27 noi 2019 / 16:31 Salveaza PDF Comentarii
Sursa: Facebook Ministerul pentru Mediul de Afaceri
Sursa: Facebook Ministerul pentru Mediul de Afaceri

Radu Oprea afirmă că "modelul economic propus de PSD a produs efectele scontate".

"Aceasta ar fi trebuit să fie știrea zilei de ieri. Modelul economic propus de PSD a produs efectele scontate. Din păcate felul defectuos în care am comunicat de-a lungul timpului, reactiv, nu ne-a creat posibilitatea de a ajunge la oameni cu aceste mesaje. Știrile zilei de ieri au fost dominate de PSD și schimbările ce au loc in acest moment. PSD nu a excelat în gestionarea victoriei la alegerile generale din 2016 și de aceea majoritatea analiștilor se așteptau ca o infrângere să nască lupte fratricide interminabile", a scris Radu Oprea, cel care a fost ministru pentru Mediul de Afaceri în Guvernul Dăncilă, pe Facebook.

"PSD are puterea și ințelepciunea de a gestiona crize"

 

"Însă, PSD are puterea și ințelepciunea de a gestiona crize și de a găsi cele mai bune soluții pentru a regăsi ritmul pentru campaniile electorale ce urmează anul viitor. Conducerea interimară și pregătirea congresului din februarie este cea mai bună soluție din acest moment. PSD va rămâne o forță politică importantă pentru că suntem obligați să continuăm politicile bune pentru oameni. Felul în care vom înțelege și răspunde nevoilor reale ale românilor prin transformarea acestora în inițiative legislative va da măsura rezultatului obtinut la alegerile viitoare.

Timpul va confirma justețea modelului economic propus de PSD, pentru că toate măsurile adoptate au avut un singur scop: acela ca românii să o ducă mai bine", apreciază Radu Oprea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24