Radu Moraru, mesaj pentru Băsescu: Memoria scurtă vă face mult rău

radu_moraru
radu_moraru

Realizatorul TV Radu Moraru este deranjat de faptul că președintele Traian Băsescu, la întâlnirea cu fanii săi de pe Facebook de săptămâna trecută, a declarat că singura televiziune care "l-a primit" în 2009 a fost OTV. Notând faptul că poate înțelege "UITĂRILE" unui președinte, Radu Moraru ia în calcul și varianta ca Traian Băsescu să fi fost dezinformat sau insuficient de bine informat, însă atrage atenția că "asemenea Președinți ne pun viețile în pericol".

„Televiziunea este în mâna unui patron, care-şi poate subordona ziariştii. Facebookul este în mâna mea (…) Este foarte greu să minţi pe Facebook sau pe Twitter”, a explicat Băsescu. „Media este foarte pervertită, este foarte dependentă de patron. În 2009, toate trusturile erau împotriva mea. Singura zonă unde m-am putut manifesta a fost Internetul. Singura televiziune care m-a primit a fost OTV-ul”, a declarat Traian Basescu, Președintele României", a redat, duminică, Radu Moraru, pe siteul televiziunii sale NașulTV, sub titlul „Un președinte uituc și dezinformat”, ceea ce a scris Evenimentul Zilei.

În replica oferită președintelui Traian Băsescu, Radu Moraru precizează: „Alături de cei peste 5 milioane de români martori și votanți ai săi în 2009, dar și spre știința celor alți 5 milioane de români care au votat în 2009 împotriva sa, îi reamintesc Președintelui României că memoria scurtă îi face mult rău, mai ales în aceste vremuri în care românii o duc extrem de prost”.

Deranjat de faptul că președintele Băsescu și-a reamintit de susținerea acordată de Dan Diaconescu în 2009, dar a uitat-o pe cea pe care a asigurat-o el, pe parcursul a mai multor ani, de la emisiunea „Nașul”, care se difuza pe B1TV, Radu Moraru continuă: „E firesc ca un șef de stat să uite asemenea “mărunțișuri” dar nu pot să înțeleg cum de și-a amintit că mizeria aia dededevistă “a fost singura televiziune care l-a primit”!!!!!! Deasemenea, nu pot să înțeleg cum de un șef de stat a participat la emisiunile unei televiziuni patronată de un “spălător de bani”????? Oare SRI-ul nu l-a informat???? Oare nu știa Președintele ce “vrăji” face dedede spre îndobitocirea nației?!?”, se întreabă retoric Radu Moraru.

Precizând că îi "înțelege pe președinți", deoarece "a pătimit" cu toți trei pe care România i-a avut după 1989, Radu Moraru adaugă critic: "Le înțeleg UITĂRILE! Însă ce nu pot să înțeleg, sau să admit, chiar cu orice risc, este dezinformarea sau lipsa de informații a Președinților. Sînt chestiuni extrem de grave pentru întreaga națiune, asemenea Președinți ne pun viețile în pericol. “Media este foarte pervertită, este foarte dependentă de patron. Televiziunea este în mîna unui patron care-și poate subordona ziariștii” – declara Băse în fața susținătorilor săi de pe Facebook. Domnule Președinte Traian Băsescu, vă rog să nominalizați mogulii ticăloși și să nu generalizați! Nu băgați grobian, în aceeași troacă a puroaielor media, NAȘUL TV! Dacă vă face cinste să defilați cu defuncții dedede și oteve, nu aveți dreptul să nu știți precis cine este NAȘUL TV! Noi nu subordonăm ziariștii, noi nu sîntem jegurile cu care v-ați obișnuit!”, îi transmite Radu Moraru președintelui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel