EXCLUSIV  Radu Moldovan, despre numirea miniștrilor PSD: Acolo trebuie să fie rezerva de cadre

Radu Moldovan, vicepreședinte regional PSD, a vorbit pentru DCNews despre modificările din interiorul partidului, LIVE  de la Congres.

"Pe vremuri, Consiliul Naţional avea comisii care erau văzute ca un fel de Guvern din umbră. Preşedinţii acelor comisii vizau portofoliile pe care PSD le-ar putea obţine într-un guvern", a spus jurnalistul Val Vîlcu.

"Acele departamente structurate pe forma unui potenţial guvern trebuie să fie cele care dau viitoarele cadre pentru o viitoare guvernare. Trebuie să plece din departamentul de Sănătate viitorul ministru al Sănătăţii. Din departamentul economic trebuie să plece ministrul Economiei. Din departamentul pentru politici de siguranţa naţională, de apărare trebuie să plece ministrul Apărării. Doar de aici, pregătiți la Institutul Social-Democrat, începând să lucreze în cadrul departamentelor şi de acolo trebuie să fie rezerva de cadre a PSD. Nu mai trebuie să mai facem greşelile pe care le-am făcut cu unii colegi de ai noştri, care nu au onorat prin activitate PSD-ul, la conducerea unor ministere", a declarat Radu Moldovan pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel