Radu Mazăre, solicitare de la PNL Constanța: Să demisioneze şi să plece din ţară

Lui Radu Mazăre i se solicită să-și dea demisia din funcția de primar al municipiului Constanța și să plece din țară - "dacă îi dă DNA voie" - pentru a-și onora promisiunea făcută duminică, la intrarea în secția de votare unde și-a exprimat dreptul electoral.

Preşedintele organizaţiei municipale Constanţa a PNL, Aurel Robert Boroianu, îi transmite primarului Constanței, prin intermediul unui comunicat de presă transmis Agerpres,  că, duminică, a făcut o promisiune, air acum este timpul să o respecte.

"În acelaşi timp, votul de duminică dat în municipiul Constanţa este o palmă dată şi actualei administraţii locale, în frunte cu primarul Radu Mazăre. Constănţenii au ignorat toate mesajele, rugăminţile şi chiar şantajele sentimentale ale lui Radu Mazăre, acordând un adevărat vot de blam a ceea ce înseamnă în prezent în Constanţa administraţia PSD. În acest sens, pentru a-şi duce la capăt promisiunea, îi solicităm domnului primar Radu Mazăre să-şi dea demisia din funcţie şi să plece din ţară. Asta dacă poate şi îi dă DNA voie... Este clar că oraşul nostru are nevoie de o schimbare reală. Constanţa trebuie să devină ceea ce Sibiul reprezintă pentru sibieni. Este bine să reaşezăm valorile constănţenilor, să dăm dovadă de mai multă seriozitate şi implicare, să demonstrăm ce poate însemna un lucru bine făcut", a declarat, luni,  Aurel Robert Boroianu.

Liderul liberal consideră că, prin votul exprimat, constănţenii au arătat că vor să iasă de sub "jugul" PSD şi au demonstrat că democraţia se face "prin vot şi nu prin pungi cu pui, ulei şi făină".

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, duminică, la intrarea în secţia de votare, că, dacă sistemul construit de Traian Băsescu nu se va schimba după alegeri, el se va retrage din politică, nu va mai candida pentru funcţia de primar şi chiar va pleca din ţară.

În judeţul Constanţa, Klaus Iohannis a câştigat prezidenţialele cu 57,06% din voturi, în timp ce Victor Ponta a obținut doar 42,93%.

Radu Mazăre, DECIZIE ȘOC: Dacă sistemul lui Băsescu nu se schimbă, mă retrag de tot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel