Radu Mazăre renunță la Congresul PSD în favoarea Madagascarului

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, anunță că ar putea lipsi de la Congresul PSD din luna aprilie. Primarul Constanței spune că în perioada respectivă s-ar putea afla în Madagascar, unde ar urma să înceapă construcţia bungalow-urilor pe terenul concesionat de el anul trecut.

„S-ar putea să fiu în Madagascar atunci când este Congresul PSD. Mă duc să încep bungalow-urile. Dar nu vezi că nu mă lasă, că pun Congresul”, a povestit miercuri, într-o conferinţă de presă, Radu Mazăre, amuzat de situaţie, conform Mediafax.

Întrebat ce va face în cazul în care Victor Ponta îi va cere să fie prezent la congres, Mazăre a spus că organizaţia PSD Constanţa va fi reprezentată de Nicuşor Constantinescu, prim-vicepreşedinte al social-democraţilor constănţeni. Edilul a adăugat că nu crede că o să sufere Victor Ponta din cauza plecării sale în Madagascar.

„Am de pornit investiţia acolo, aşa era programat. Întâmplător, congresul pică exact pe perioada în care eu trebuie să fiu plecat acolo o săptămână. Dar nu cred că suferă Ponta fiindcă o să fiu eu în Madagascar, oricum e Nicuşor care mă reprezintă, face tot ce trebuie în politică”, a explicat Radu Mazăre.

În primăvara anului trecut, el a anunţat că a concesionat aproape două hectare în nordul Madagascarului, unde doreşte realizarea unei investiţii turistice, formate din bungalow-uri, restaurant şi un club.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, declara, în ianuarie, în debutul şedinţei BPN, că propune organizarea Congresului pe 20 aprilie, el arătând că la acest for partidul trebuie pregătit pentru a exista şi acţiona separat de Guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel