Radu Mazăre: Remus Cernea e un tâmpit. M-a consultat pe dracu să-l ia

radu-mazare dece
radu-mazare dece

Edilul Radu Mazăre spune că deputatul de Constanța, Remus Cernea, nu s-a consultat cu el în privința inițiativei legislative potrivit căreia bugetul statului n-ar trebui să mai susțină Biserica, și l-a numit pe acesta un ”tâmpit”.

Întrebat dacă Remus Cernea s-a consultat cu filiala USL Constanța pe marginea propunerii sale legislative, Mazăre a răspuns. ”M-a consultat pe dracu să-l ia. Habar n-are, e  un tâmpit. O să îl chem la discuţii. O să îi spun lui  Ponta  să-i ceară să renunţe la iniţiativă sau să nu  voteze USL aşa ceva. Că Ponta mi l-a băgat pe gât , că e băiat bun , să-l las să candideze aici la Constanţa. Acuma să şi-l asume, că el şi l-a asumat ” a declarat Radu Mazăre pentru evz.ro. Primarul Constanței susține că este de acord cu finanţarea Bisericii de la bugetul de stat: ”Altfel de unde?”.

Radu Mazăre a mai adăugat că ”nu asta e problema României acuma, problema e economică, să se gândească dl deputat Cernea la soluţii pentru deblocarea economiei, blocate de el inclusiv, în Mediu, nu să se ia de gât cu popii”.

Deputatul de Constanța Remus Cernea a propus ca Biserica să fie mai puțin susținută financiar de statul român, apreciind că un procent din impozitul cetățenilor e suficient pentru nevoile Bisericii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel