Radu Mazăre, reclamat la Arhiepiscopia Tomisului după ce s-a dehizat în Ștefan cel Mare. Este acuzat de turism sexual

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a fost reclamat la Arhiepiscopia Tomisului, după ce cu o seară înainte a apărut deghizat în Ștefan cel Mare.

Parada carelor alegorice de pe litoral este criticată de o asociaţie neguvernamentală care s-a plâns Arhiepiscopiei Tomisului. ONG-iștii susțin că primarul Constanței promovează turismul sexual şi nu preţuieşte femeia, ci o prezintă ca pe un obiect. Aceștia s-au arătat indignați și de apariția de sâmbătă seară a lui Radu Mazăre, deghizat în Ştefan Cel Mare.

"În urma unor intervenții ale părinților din Constanța în special, își exprimă nemulțumirea față de transformarea litoralului românesc, mai exact a stațiunii Mamaia, într-un paradis al turismului sexual. Primarul a declarat acest lucru în 2010 și de atunci tot organizează diverse carnavaluri care pun femeia într-o lumină nenaturală", acuză Eugen Jercan, director executiv la Asociația Părinților pentru o Educație Sănătoasă.

La parada din acest weekend, Radu Mazăre a jucat rolul lui Ştefan cel Mare, iar plângerile au ajuns până la Arhiepiscopia Tomisului.

"Noi punem întrebarea cum poate fi folosit un sfânt pentru a promova un eveniment cu tentă sexuală. Nu are nicio logică", a adăugat Eugen Jercan.

Citește și: Radu Mazăre, declarație de avere: Încă două autoturisme și acțiuni la trei societăți noi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel