Motivul extrădării lui Radu Mazăre. Ion Cristoiu: Acolo s-a întâmplat ceva

Într-o intervenție telefonică la România TV, jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit despre aducerea lui Radu Mazăre în România. 

”Ca și în cazul celor două colege de partid din Costa Rica, operațiunea nu e a aducerii lui Radu Mazăre, ci a trimiterii. Acolo au fost niște probleme interne. La nivel de Madagascar, dacă ai niște bani poți să ieși și președintele țării. Se fac tot felul de speculații că a fost adus tocmai în campanie electorală... nu cred. Felul în care a fost tratat acolo arată că Madagascar nu are nicio legătură cu statul de drept. Acolo s-a întâmplat ceva. În sensul că pe plan local o fi intrat în conflict cu niște barosani, baroni locali și i-au spus: nu te cumințești, te trimitem pachet”, a precizat jurnalistul Ion Cristoiu în direct la România TV. 

Întrebat de Victor Ciutacu dacă la lupta pentru justiție, pentru referendum, Radu Mazăre ar putea produce emoție, jurnalistul Ion Cristoiu a răspuns: 

”Mazăre nu putea să producă nicio emoție. Referendumul nu face emoție nici măcar în cazul lui Klaus Iohannis. Este unul dintre cele mai ciudate, dacă se poate spune, momente din campanie. Domnul Iohannis își lansează cartea, dar despre referendum vorbește foarte puțin ca să mă convingă... Nici Klaus Iohannis nu se preocupă. Nu cred că s-a stârnit o emoție prin aducerea lui Mazăre. Cred că acolo s-a întâmplat ceva”, a mai spus Ion Cristoiu. 

Radu Mazăre a ajuns în această seară pe Aeroportul Otopeni, iar de acolo a fost transferat direct în Penitenciarul Rahova. 

Vezi și: Radu Mazăre, închis la Penitenciarul Rahova. Fratele fostului primar: Cine vrea să îi ia afacerea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel