Radu Mazăre, fugă din țară. Ciutacu, dezvăluiri la România TV

Victor Ciutacu a făcut dezvăluiri la România TV. Potrivit acestuia, Radu Mazăre a părăsit România și va solicita azil politic.

Victor Ciutacu spune că fostul primar din Constanța se simte persecutat. Mazăre i-a trimis un e-mail lui Ciutacu în această zi.

Astfel, Radu Mazăre a fugit din țară, potrivit lui Ciutacu. Jurnalistul spune că a primit un mail de la Radu Mazăre, prietenul său. Acesta i-a transmis că a plecat în Madagascar și dorește să solicite azil politic, fiind persecutat de statul paralel.

Totodată, Victor Ciutacu a mai precizat că Radu Mazăre nu are interdicție de a părăsi România, el prezentându-se la toate termenele în dosarele în care e anchetat. Potrivit lui Ciutacu, Radu Mazăre nu mai intenționează să se întoarcă în România.

În e-mail-ul pe care Radu Mazăre i l-a trimis lui Victor Ciutacu sunt și numeroase documente cu privire la situația sa juridică. Mazăre i-a mai transmis lui Ciutacu că se va întoarce în țară doar în momentul în care în România va exista o justiție independentă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel