Radu Mazăre explică unde l-a pupat Solomon pe Băsescu și de ce

mazare_olguta
mazare_olguta

Primarul Constanței, Radu Mazăre, confirmă că nu poartă echipament de armată doar dintr-un moft vestimentar, ci și pentru că știe să-și susțină camarazii în bătălii, chiar și electorale. Prezent la Craiova, pentru a-i fi aproape candidatului PSD la primăria din Bănie, edilul Constanței l-a prelucrat în stil cazon pe Antonie Solomon pe tema relaţiei cu Traian Băsescu, după care a apreciat în stilu-i caracteristic ”frumusețile” de luminițe cu iepurași.

Radu Mazăre a comentat, în cadrul conferinței de presă susținută la Craiova, alături de candidatul USL la primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, relaţia primarului Antonie Solomon cu Traian Băsescu şi Elena Udrea.

“Eu ştiu că Solomon a trădat, că era la noi. A trădat, şi după ce la pupat în cur pe Băsescu l-a mai băgat şi în puşcărie şi îl mai pupă iar şi după ce a ieşit. Mare caracter de om. Nu Băsescu, de fapt Udrea l-a băgat în puşcărie, că am auzit nişte poveşti pe aici cu firmele care construiau şi care niciuna nu era din Craiova”, a spus Radu Mazăre, citează Oltenașul.ro.

Despre ornamentele care sălășluiesc în centrul Craiovei, primarul Constanței nu a avut cuvinte de laudă, considerându-le ”bazaconii”, în timp ce craiovenii nu dispun de condiții minime de existență.

“Treceam prin oraş şi am văzut luminiţe cu iepuraşi ceea ce în Constanţa n-o să vedeţi aşa ceva. Pentru că nu cred că suntem într-un moment în care să ne permitem să cheltuim pe frumuseţi de-astea, pe bazaconii de-astea că eu le consider bazaconii. Să pun luminiţe prin centru şi să am oamenii vai mama lor la trei străzi mai încolo, să nu aibă ce să mănânce, să n-aibă asfalt, apă, canalizare, sau să n-aibă unde să doarmă?”, a comentat Radu Mazăre.

Cât despre starea Justiţiei în România în general şi a Procuraturii în special, atunci când a fost întrebat, primarul Constaței a apreciat că “Procuratura toată este aservită lui Chioru, ce, nu ştim? DNA, toate instituţiile de represiune pe care le-a făcut”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel