RADU MAZĂRE, despre un nou premier: Eu sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu

Radu Mazăre a numit, marți, la intarea în Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, instituție unde se prezintă săptămânal în cadrul controlului judiciar sub care se află într-un dosar penal, persoana pe care o vede ca posibil premier, în eventualitatea în care Victor Ponta ar câștiga Președinția României.

Primarul social-democrat al Constanței, Radu Mazăre, îl vede ca posibil premier pe Călin Popescu Tăriceanu în situația în care Victor Ponta câștigă scrutinul electoral din 16 noiembrie, și menționează că s-ar simți confortabil cu un astfel de șef al Guvernului.

"Eu sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu. Da, chiar îmi place", a afirmat liderul PSD Constanța, Radu Mazăre, relatează Agerpres.

Totodată, edilul Constanței a apreciat prestația "impecabilă" a liderului PSD în campania electorală.

"Ponta a avut o poziție pe care eu o apreciez, nu am absolut nimic a-i reproșa ca și candidat, prestație impecabilă. El a spus așa, nu putem și nici nu-i bine să luăm noi tot. Și, chiar cred că nu-i bine să luăm noi tot, să avem și președinte și prim-ministru. E bine ca, în ideea în care lucrurile se mai domolesc și mai dispare ura și ranchiuna asta în România, să fim reprezentați cât mai mulți", a mai spus Radu Mazăre.

CONSTANTA, REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. KLAUS IOHANNIS-VICTOR PONTA, DIFERENȚĂ DE 3%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel