Radu Mazăre, cu bagajul DNA: Sunt pregătit pentru orice

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a fost chemat luni la audieri de către DNA, el declarându-le jurnaliștilor că este pregătit pentru "orice". 

Edilul a declarat că va fi audiat în dosarul construit în baza unei sesizări a Agenției Naționale de Integritate. Mazăre a venit cu un bagaj în care a spus că are o carte, o cruce, un trening și ceva de mâncare, în cazul în care va fi reținut de procurori.

Întrebat ce face cu bagajul, edilul Constanței a spus că e pregătit pentru orice. "Sunt de zece ani pregătit pentru orice. (...) În viață e bine să fii pregătit pentru orice", a susținut el.

Mazăre a comparat arestul preventiv cu un "beci domnesc", pentru că "toată lumea bună" se află acolo.

În primă fază, ANI a constatat în 2009 că primarul Radu Mazăre a fost incomaptibil timp de 5 luni în decursul primului său mandat de edil. Inspectorii Agenției îl acuză a deținut simultan și funcția de administrator la o societate comercială.

Radu Mazăre, audiat la DNA: "Asta e viața mea de 10 ani"

"Astăzi am fost chemat în reclamația pe care mi-a făcut-o ANI și domnul Horia Georgescu de incompatibilitate. Nu știu ce acuzații mi se vor aduce. A mai fost făcută o reclamație similară în 2009, a fost anchetată, atunci au spus că totul e în regulă, acum, probabil pe aceeași reclamație, vor fi aduse alte acuzații. (...) Are legătură cu faptul că TV Neptun și ziarul Telegraf au câștigat niște licitații, la ele fiind acționar Strutinsky și eu sunt acționar cu Strutinsky la Hotelul Flora", a afirmat Radu Mazăre, la intrare în sediul DNA, potrivit Agerpres.

Referitor la faptul că la DNA se află și șeful ANI, Radu Mazăre a arătat: "Eu știu ceva ce m-a învățat viața. În viață dacă faci bine, bine primește, dacă faci rău, rău primești. Eu am făcut numai bine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel