Radu Mazăre: Băsescu e distructiv

mayare_34240500
mayare_34240500

Invitat în emisiunea ”După 20 de ani” la PRO TV, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a mărturisit motivul pentru care a intrat în politică și că nu dorește să-şi sacrifice "tot timpul şi toată viaţa", devenind un lider politic la nivel național. Mai mult, el a afirmat că i-a atenționat pe Crin Antonescu și Victor Ponta că nu vrea funcții, însă consideră că președintele Traian Băsescu este ”distructiv”.

"Am intrat în politică pentru că am fost ziarist. E ca la un meci de fotbal, e uşor să comentezi când stai în tribună, că ala a făcut aşa, ce-aş fi făcut eu în locul lui. Văzând că ziarist, doar criticând, nu pot să mişc lucrurile, am decis să intru în politică. Am intrat ca deputat, nici de acolo nu puteam să mişc lucrurile şi am spus: domn'e, eu cred că, dacă aş fi primar, aş putea să mişc şi să fac într-adevăr ceea ce cred. Şi aşa am ajuns primar. Dar nu vreau să îmbătrânesc ca Iliescu din politică", a declarat, duminică, Radu Mazăre.

Recunoscând că are peste un milion de euro incluzând proprietăţi şi acţiuni, iar ANI verifică dacă nu cumva are vreo casă în Brazilia, edilul Constanței a recunoscut că nu-și doreşte să fie lider politic la nivel naţional pentru că ar însemna să-şi sacrifice "tot timpul şi toată viaţa", iar el intenționează să-și cumpere două hectare de teren în Madagascar.

"Le-am zis şi lui Ponta şi lui Antonescu: nu vă speriaţi de mine, că nu vreau funcţii, nu vreau prim-ministru, nu vreau preşedinte", a continuat el.

Întrebat cine va fi viitorul preşedinte al României, Radu Mazăre a spus că nu ştie. "Eu sper să fie Antonescu, dar, oricine va fi, e mai bun decât Băsescu. Băsescu e distructiv", a susţinut Radu Mazăre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel