Răducu Mazăre face noi dezvăluiri. Afacerea familiei, în pericol?

Răducu Mazăre
Răducu Mazăre

În direct la România TV, fiul fostului edil din Constanța, Răducu Mazăre, a făcut noi dezvăluiri despre aducerea tatălui său în România. 

”Nu a fost o experiență foarte plăcută mai ales că nu am reușit să vorbesc cu el. Băieții au fost foarte omenoși totuși. Mă mai uitam la el. I-am luat o sticlă de apă și mi-au spus că nu am voie să îi dau apă. Stewardesele m-au ajutat și au spus că au ele grijă de el. 

Am zburat la ghici pentru că nu aveam de unde să știu în ce cursă este. Sunt doar câteva curse și eu doar pe aceasta puteam să plec din Madagascar. Dacă luam altă cursă nu mai eram în avion cu el. La București am așteptat până a coborât toată lumea pentru a-mi lua bagajul din spatele avionului. Nici atunci nu am vorbit deloc cu el. Băieții mi-au dat geanta și am plecat”, a precizat Răducu Mazăre, fiul fostului primar din Constanța, în direct la România TV. 

Condițiile din închisoarea din Madagascar

În cadrul intervenției telefonice Răducu Mazăre a mai vorbit și despre condițiile în care s-a aflat tatăl său în închisoarea din Madagascar. 

”Cât a fost el în condițiile acelea de sechestru am mers zilnic la el, îi duceam câte ceva de mâncare și mai schimbam câteva vorbe. Am avut acces la el. Era una dintre cele mai rele închisori din lume. Era mai rău decât în filme. Nu li se dădea de mâncare, îi cereau bani când trecea pe la porți. A fost o experiență foarte neplăcută”, a mai precizat fiul lui Radu Mazăre. 

Afacerea familiei, în pericol?

”Afacerea este făcută pe terenul familiei noastre. Nu este afacerea noastră. Ne temem puțin de ce se poate întâmpla acolo. Avem niște informații, dar nu s-au confirmat cum că ar trebui să scrie (n.r. Roxana, prietena lui Radu Mazăre) un memoriu prin care să se adreseze guvernului de la Antananarivo și să descrie toate abuzurile care au fost făcute și ilegalitățile din această perioadă. 

Victor Ciutacu: Reprezentanți ai guvernului au contactat-o pe prietena lui Radu Mazăre și au cerut să facă un memoriu cu abuzurile la care a fost supus?

Radu Mazăre: Da. Acest memoriu sursele ne spun că va ajunge la primul ministru”, a mai precizat Răducu Mazăre, fiul fostului primar din Constanța. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel