Radu Golban, bătut de Isărescu în propriul partid. PSRO negociază înființarea CNSM

Radu Golban.jpeg
Radu Golban.jpeg

Economistul Radu Golban, care susține că a descoperit o datorie istorică a Germaniei față de România, a intrat în politică, întâi la PRM, în prezent fiind înscris în partidul lui Mircea Geoană, PSRO. 

Opunându-se ideii de înființare a unui Comitet de supraveghere macroprudențială, condus de Isărescu, Golban l-a atacat dur pe guvernatorul BNR. "Ayatollahul Mugur Isărescu este noul șef al Consililui Protector al Republicii Tehnocrate România", a susţinut Golban.

DCNews a întrebat  PSRO dacă își însușește aceste declarații și ce poziție va avea în Parlament când se va decide înființarea unui comitet de supraveghere prudențială a economiei.

”Partidul Social Românesc nu susține ideile exprimate de dl. Radu Golban cu privire la guvernatorul Mugur Isărescu. Dl. Golban exprimă opinii editoriale proprii, care nu angajează și nu reprezintă poziția PSRO față de persoana sau activitatea dlui guvernator Isărescu. Totodată,  PSRO își menține rezervele față de oportunitatea și modalitatea înființării și mandatul Comitetului Național pentru Supraveghere Macroprudențială”, ne-a răspuns Marius Dobrescu purtător de cuvânt al PSRO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel