Radu Cristescu, război cu Traian Băsescu: Cât tupeu să spui asta despre Kovesi!

Scutaru Cristina / 17 mai 2019 / 16:55 Salveaza PDF Comentarii
Traian Băsescu, poză de PR la volan, în timpul mandatului de la Cotroceni
Descriere foto: Traian Băsescu, poză de PR la volan, în timpul mandatului de la Cotroceni

Radu Cristescu, primvicepreședinte PRU, a transmis un nou mesaj despre Traian Băsescu.

”"Mare" bărbat ești, Traian Băsescu, "mare" de tot! Ai ajuns să te ascunzi după fustele femeilor. Ai pus-o pe fosta ta...consilieră, Elena Udrea, să te apere tocmai din Costa Rica. Nu știam de ce ți-a revenit zâmbetul bătrâne! Crezi că te mai iubește? Nu, asta e doar milă!

Încerci să scoți în evidență, cu ajutorul Elenei, că tu erai un îngeraș pe la Cotroceni, iar Coldea și Kovesi erau călăii! Da, așa este, dar erau călăii tăi și acționau doar la comanda ta! Și acum să vii și să scoți în evidență că Kovesi era geloasă, așa ceva...

Adică, TU care ai băgat pe unii în pușcărie din gelozie, acum să arunci pe Kovesi, că ea ar fi arestat din gelozie, cât tupeu! Chiar nu mai ai pic de rușine față de oamenii pe care i-ai paradit și cei care te-au votat? In continuare vreau să le spun oamenilor că în afară de PARADITOR și CORUPT, mai ești și IMORAL! Mai mult de atât, ești și un LAȘ! A te ascunde după fustele femeii, asta înseamnă să fii laș”, a scris Radu Cristescu pe Facebook. Postarea integrală se află pe pagina politicianului.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.84