Radu Cristescu, atac la Orban: Știți că v-am comunicat mereu adevărul

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Radu Cristescu, fostul lider al PMP și fondatorul mișcării Alternativa, a lansat un atac foarte dur la adresa lui Ludovic Orban.

„Pe zi ce trece întâlnesc tot mai mulți români care sunt scârbiți de ce se întâmplă în țara noastră. Scârba lor este naturală și perfect justificată. Pe cele două paliere "esențiale" ale politicii din România (PSD și PNL) sunt plasați preponderent, deloc întâmplător, neoameni; aș fi scris javre, dar asocierea cu acest cuvânt nu onorează patrupedele.

Mă cunoașteți de ani de zile și știți că nu v-am comunicat altceva decât adevărul.
Astăzi, vă aduc în atenția Dvs. două informații importate care dovedesc caracterul omului cu maimuța, alias Sică Mandolina, în buletin Ludovic Orban.

(...)

În urmă cu 3-4 ani i s-a retrocedat o grădiniță din Brașov, mai exact pe strada Barbu Lăutaru, acesta procedând, după modelul rromilor din Timișoara care au evacuat spitalul retrocedat, la revânzarea imobilului lăsând copilașii și cartierul fără grădiniță.

Aș fi scris, în urmă cu câțiva ani, că sunt siderat și aștept minime justificări din partea personajului cu chitară, dar din păcate nici nu mai pot mima naivitatea, sunt la fel de scârbit ca majoritatea românilor și la fel de sigur că pe Orban ca și pe alții îi doare în c*r de noi și de explicațiile pe care ni le datorează. #alternativa #romaniacurata”, a scris Radu Cristescu pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel