Radu Ciudin a murit. Doliu în medicină: Un om de o inteligență sclipitoare, un mentor! / VIDEO

Dr. Radu Ciudin, medic primar cardiolog, șeful Secției de Cardiologie de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C C Iliescu”, a murit. Tristul anunț a fost făcut, marți, 16 februarie, de Centrul Medical Internațional București.

Radu Ciudin s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. Acesta suferea, de mult timp, de o boală gravă.

„Cu durere în suflet anunțăm trecerea în lumea Drepților la vârsta de 63 ani a Conf. Dr. Radu Ciudin, Șef de Secție Cardiologie la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C C Iliescu”, Fundeni. Domnul Doctor Radu Ciudin rămâne în amintirile noastre, ale colectivului Centrului Medical Internațional București, ale pacienților domniei sale, ca un om blând, discret, un doctor care și-a dedicat întreaga activitate profesională pacienților, un om iubit și respectat.

Fost cadru universitar, Domnul Doctor Radu Ciudin a îndrumat și responsabilizat numeroase generații de studenți ți medici tineri.

Domnul Doctor Radu Ciudin este cel care a implantat primul cardiodefibrilator din România, Doctor în Științe Medicale cu supraspecializare în Electrofiziologie Cardiacă și Stimulatoare, Membru Titular al Societății Britanice de Cardiologie, Ambasador al cardiologiei de elită din România, Membru al Societății Americane de Pacing și Electrofiziologie”, se precizează în mesajul publicat pe Facebook de Centrul Medical Internațional București.

2. -imagine fara descriere- (radu_ciudin_alti_medici_26023600.jpg)

Colegiul Medicilor: Radu Ciudin, autorul primului implant al unui cardiodefibrilator implantabil în România

Colegiul Medicilor din Municipiul București a transmis, marți seară, următorul mesaj: „Colegiul Medicilor din Municipiul București transmite condoleanțe familiei dr. Radu Ciudin, reputat medic cardiolog. Dr. Radu Ciudin a fost șef secție Cardiologie la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu", doctor în Științe Medicale cu supraspecializare în Electrofiziologie Cardiacă și Stimulatoare, membru titular al Societății Britanice de Cardiologie, membru al Societății Americane de Pacing și Electrofiziologie. Dr. Radu Ciudin a îndrumat, de-a lungul timpului, generații de studenți, fiind cadru didactic.

Dr. Radu Ciudin este autorul primului implant al unui cardiodefibrilator implantabil în Romania (1997) și a realizat prima ablație cu radiofrecvență în sindromul WPW – 1999, din Romania. De asemenea, a fost membrul al primei echipe din lume de ablație cu microunde în aritmiile cardiace la om –Londra 1994.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Mesaje de condoleanțe pe Facebook:

Au curs mesajele de condoleanțe pe Facebook:

Sincere condoleanțe, un om de o inteligență sclipitoare, un erudit și un mentor! Dumnezeu să îl ierte!

Dumnezeu să-l odihnească! Un om deosebit, un medic de excepție.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească-n pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Un om minunat și valoros, va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să dea putere familiei, să ofere mângâiere în acest moment dureros.

Odihnă veșnică, condoleanțe!

Sincere condoleanțe! Un doctor deosebit, cu multă empatie pentru pacienți. Îmi pare tare rău că a plecat dintre noi așa devreme.

Medicul Radu Ciudin a fost la emisiunea „Academia de Sănătate” de la DCNews

Radu Ciudin a fost, în aprilie 2019, invitat al emisiunii „Academia de Sănătate”.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel