Radu Carp a fost ales în conducerea ISP

carp
carp

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că  BPN a decis alegerea lui Radu Carp în conducerea Institutului de Studii Populare, după demisiile lui Cristian Preda şi Sever Voinescu.

"După demisiile domnilor Cristian Preda şi Sever Voinescu din conducerea Institutului de Studii Populare, astăzi a fost propus şi ales în board-ul institutului domnul profesor Radu Carp. A doua propunere o să o facem săptămâna viitoare", a precizat Vasile Blaga.

 El a respins criticile lui Cristian Preda, arătând că relaţiile PDL cu Fundaţia Konrad Adenauer sunt excepţionale.

 "Vă asigur că relaţiile noastre cu Fundaţia Konrad Adenauer sunt excepţionale, nu bune, excepţionale. De altfel, la sugestia lor am luat şi acea decizie în partid, anul trecut, de a organiza cursuri de excelenţă şi nu ne rezumăm doar la conferinţe savante la care participă oameni deosebiţi, dar niciunul nu se înscrie în partid", a mai spus Blaga.

 El a adăugat că în prezent există un curs de excelenţă de un an, la care participă 120 de tineri din partid pregătiţi în cinci domenii pe cheltuiala fundaţiei.

 Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anunţat sâmbătă că a demisionat din board-ul Institutului de Studii Populare, fundaţia oficială a PDL, pentru că organizaţia a blocat cooperarea cu Fundaţia Konrad Adenauer şi, de asemenea, s-a opus ca preşedintele Traian Băsescu să susţină o conferinţă despre Constituţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel