EXCLUSIV  Radu Călin Cristea, afirmație dură despre Monica Macovei

Scriitorul și jurnalistul Radu Călin Cristea, invitat la Interviurile DC News cu Anca Murgoci și Bogdan Chirieac, a comentat în detaliu pe subiectele abordate în cartea „Împăratul cu șapcă - Regimul Băsescu și elitele sale" și a oferit în exclusivitate dezvăluiri legate de reacțiile provocate printre intelectuali, odată cu lansarea celor două volume.

Radu Călin Cristea a discutat despre Traian Băsescu, jocurile de culise din timpul celor 10 ani de mandat, respectiv elita intelectuală din România. Scriitorul a vorbit și despre europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al justiției și procuror pe vremea lui Ceaușescu: „Domnul Liiceanu este un om special, pentru că adorațiile domniei sale sunt cu totul particulare. M-aș referi spontan la susținerea Monicăi Macovei (...) Am un capitol despre doamna Macovei, începând din perioada în care a fost procuror comunist și până când a părăsit ministerul în Guvernul Tăriceanu (...) Atunci când ea a fost adusă pentru a reforma justiția, a făcut doar lucruri împotriva firii, care ne-au dus în situația de astăzi (...)", a declarat Radu Călin Cristea la Interviurile DC News.

Radu Călin Cristea este, în prezent, membru CNA. El este un puternic om de cultură, scriitor și jurnalist cu o vastă experiență. „Împăratul cu șapcă - Regimul Băsescu și elitele sale” de Radu Călin Cristea, reunește, într-o mie de pagini, două volume lansate, la sfârșitul anului 2017, la Târgul Gaudeamus de la Romexpo, care au aprins spiritele printre intelectuali. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel