Radu Buzăianu, după ce a transmis BCR privind boicotul românilor: Mi se pare o nouă formă de jignire

Radu Buzăianu, despre Dacian Cioloș / Foto Facebook Radu Buzăianu
Radu Buzăianu, despre Dacian Cioloș / Foto Facebook Radu Buzăianu

Jurnalistul Radu Buzăianu a făcut un comentariu după comunicatul BCR.

„Din 2,8 milioane de clienți persoane fizice ai BCR, doar 12 persoane și-au mutat conturile după votul negativ al Austriei”, au transmis reprezentanții BCR.

Radu Buzăianu, ziarist B1 TV, a făcut un comentariu după mesajul transmis de BCR.

„Vă dați seama la ce nivel intelectual ne percep, dacă s-au decis să comunice chestia asta și li s-a părut că publicul din România are capacitatea să i se pară că are sens. Mi se pare o nouă formă de jignire. Minciuna e calibrată la nivelul interlocutorului. Ei aici ne văd”, a scris Radu Buzăianu pe Facebook.

VEZI ȘI: Răspunsul Raiffeisen Bank la întrebarea DC News: „Câți oameni au închis contul după refuzul Austriei privind aderarea României la Schengen?”

DC News a întrebat reprezentanții Raiffeisen Bank câți oameni și-au închis contul după refuzul Austriei privind aderarea României la Schengen.

Reprezentanții Raiffeisen Bank nu ne-au dat un număr, dar ne-au spus că au avut discuții firești, în această perioadă, cu câțiva clienți, dar „aceastea sunt cazuri izolate”.

Mai mult decât atât, reprezentanții Raiffeisen Bank au spus că: „În același timp, purtăm discuții de achiziție de noi clienți, în cursul firesc și uzual al activității noastre. (...) Vom continua să ne consiliem clienții cu soluții bancare potrivite pentru ei, indiferent de contextul economic pe care îl vom parcurge în anii care urmează, știind că suntem o bancă solid capitalizată, cu o poziție puternică de lichiditate”.

„Am avut, în această perioadă, discuții firești într-un context plin de emoție cu clienți preocupați, dar aceastea sunt cazuri izolate. În același timp, purtăm discuții de achiziție de noi clienți, în cursul firesc și uzual al activității noastre.

 

La final de an, Raiffeisen Bank are rezultate foarte bune care ne dovedesc că suntem pregătiți să ne continuăm dezvoltarea. Vom continua să ne consiliem clienții cu soluții bancare potrivite pentru ei, indiferent de contextul economic pe care îl vom parcurge în anii care urmează, știind că suntem o bancă solid capitalizată, cu o poziție puternică de lichiditate”, au transmis reprezentanții Raiffeisen Bank pentru DC News.

 

Raiffeisen Bank are peste 5.000 de angajați și deservește peste 2 milioane de clienți, astfel: 100.000 de IMM-uri, 5.600 de corporații și 2.000.000 de persoane fizice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel