Radu Banciu: Președintele este de formă, i se potrivește mănușă

Radu Banciu a comentat anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind candidatura pentru un al doilea mandat de preşedinte de la finalul lui 2019.

 "La noi, după cum ştiţi, preşedintele în exerciţiu Klaus Werner Iohannis şi-a sărbătorit în acest weeekend ziua de naştere la Sibiu, dar nu contează cât a împlinit, e destul de în vârstă. Ei bine, la 40 de la terminarea Licelui Samuel von Brukenthal la Sibiu, el s-a prezentat acolo (...) şi a anunţat că va candida cu fermitate pentru un al doilea mandat.(...)

Eu aş vrea să spun doar atât: că nu era chiar atât de sigur că Iohannis va candida pentru un al doilea mandat întrucât avea un loc călduţ, cel puţin aşa se zvonea, la Consiliul Europei şi un mandat de 5 ani nu e puţit. Dar el a văzut că nu are mult de lucru, că nu îţi pune mari probleme această funcţie. Reprezentarea internaţională el nu o face cu carnetul de note în faţa noastră. Deci noi nu ştim cum se prezintă el în exterior. Pe lângă asta funcţia de preşedinte a devenit una simbolică în România, mai ales în condiţiile în care PSD este ca o acvilă, un vultur hrăbăreţ care încearcă să acepareze tot. Preşedintele este de formă, iar lui Klaus Iohannis i se potriveşte mănuşă că el nu poate face mai mult. Ce mă zgărie pe creier este toleranţa mămăligarilor români care aleg iar răul mai mic", a afirmat Radu Banciu la B1 TV.

Vezi si: Iohannis, prezidențiale 2019. Mircea Badea, reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel