Radu Banciu: Băsescu va REGRETA toată viața acest lucru

Radu Banciu
Radu Banciu

Traian Băsescu nu va fi invitat, marţi, la şedinţa solemnă de la Senat, organizată pentru a aniversa 150 de ani de activitate a Senatului. Călin Popescu Tăriceanu a fost mandatat, prin vot, să decidă dacă îl invită sau nu pe preşedintele ţării, iar poziţia sa a rămas aceeaşi: "Nu s-a schimbat nimic". Acest subiect a fost comentat, la B1 TV, în stil ironic, de către Radu Banciu.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP. Un vlogger îl face praf pe Radu Banciu- VIDEO

"Tăriceanu este un fel de selecționar. Are de ales. Ultima chestie interesantă care era pe agenda lui era să îi aleagă pe cei care vor participa la maiestuoasa aniversare de la Senat. Asemenea ca la nuntă, vor participa marii noștri oameni politici. Printre invitați se numără Ion Iliescu și Emil Constantinescu. Este în continuare omis de pe listă șeful în exercițiu. Traian Băsescu și-a făcut-o cu mâna lui. A fost șters de pe listă de către Călin Popescu Tăriceanu. Traian Băsescu a dorit întotdeauna să desființeze Senatul. Tăriceanu nu avea cum să-l ierte pentru asta. Să trecem peste oamenii distruși dintr-o lovitură de pix. Cu siguranță... Traian Băsescu va regreta toată viață faptul că nu va participa la aniversarea de la Senat", a spus ironic Radu Banciu.

Senatul va aniversa, marți, 150 de ani de activitate printr-o şedinţă solemnă a plenului, programată să înceapă la ora 10:30.

La eveniment au fost invitaţi cei doi foşti preşedinţi ai României, Emil Constantinescu şi Ion Iliescu, premierul Victor Ponta, foştii preşedinţi ai Senatului, membri ai Guvernului, principesa Margareta, reprezentanţi ai Curţii Constituţionale, preşedintele Academiei Române şi reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel