Radu Banciu: Băsescu poate numi un premier de la UNPR sau chiar UDMR

banciu
banciu

În cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, Radu Banciu a comentat șansele  lui  Victor Ponta să fie numit premier după alegerile parlamentare din decembrie.

 "După alegerile din decembrie, Traian Băsescu nu va fi absolut deloc obligat să-l aleagă din nou pe Victor Ponta ca premier. Ar putea să aleagă, batem în lemn, chiar un premier de la UNPR, de ce nu? Sau unul de la UDMR", a spus Radu Banciu.

Banciu a comentat și reproșurile premierului la adresa lui Traian Băsescu, după numirea acestuia la Palatul Victoria.

"Ce soartă să ai tu, care în momentul în care te-a pus Băsescu la Guvern, faci pe nebunul, nici măcar să nu îi strângi mâna ca lumea și, la câteva luni, dupa ce l-ai avut în mână și ai tras în el de la 45 de centimetri și nu l-ai nimerit, iată că primești și cadoul în luna cadourilor? Să-i spună Băsescu lui Ponta - Ia mai du-te puțin la plimbare, până termin eu mandatul și după aia vă întoarceți!" a adăugat jurnalistul.

 Radu Banciu a mai precizat că vor mai avea loc, cu siguranță, câteva suspendări până la acel moment, dar planează și ideea ca Victor Ponta să nu se mai apropie "în veci și-n pururi" de Palatul Victoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel