EXCLUSIV  Rachete Patriot. Dragnea, strategie greșită ori dezinformare

DCNews Team / 21 noi 2017 / 20:06 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Liviu Dragnea a declarat recent că membrii comisiei de Apărare nu au putut fi prezenți pentru întrunirea cvorumului necesar pentru aprobarea achiziției rachetelor Patriot, pe motiv că ar fi fost prezenți la sediul SPP. Șeful PSD folosește ori o strategie ciudată, ori a fost pur și simplu dezinformat. 

Conform celor declarate de șeful PSD, informația i-a fost furnizată de Niculae Bădălău. 

Potrivit unor informații DCNews, lucrurile stau diferit.

La SPP ar fi fost prezent un singur parlamentar din comisia de Apărare la întâlnirea care a avut loc la ora 17:00, în timp ce lucrările comisiei au fost între orele 13:00 și 14:00. 

În acest context ne întrebăm dacă Liviu Dragnea abordează o strategie greșită sau a fost pur și simplu dezinformat. Parlamentul rămâne suveran. Parlamentarii, membri ai Comisiei de Apărare nu pot invoca și nu pot face astfel de vizite când există un proiect atât de important, ce așteaptă aprobarea.  

Un singur parlamentar prezent de la Comisia de Apărare nu ar fi putut afecta cvorumul. Mai mult decât atât, întâlnirea ar fi avut loc la solicitarea parlamentarilor, nu o invitație de la SPP. 

Reamintim că achiziția rachetelor Patriot a fost amânată de Comisia de Apărare după ce nu s-a putut întruni cvorumul, iar presa a speculat îndelung pe acest subiect. Ulterior a venit și informația furnizată de Liviu Dragnea conform cărora membrii comisiei ar fi fost la SPP. 

[citeste si]Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23