Răceală și gripă. Top 8 alimente care ajută

Irina Constantin / 27 sep 2018 / 18:05 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Jurnalista Andreea Sava e foarte urmărită, în mediul online, pentru dietele sale. Sfaturile pentru nutriție nu ne ajută doar să slăbim, ci și să ne menținem sănătatea. 

Prin urmare, cum toamna a venit brusc, cu o scădere a temperaturii de pe o zi pe alta cu peste 10 grade Celsius, suntem expuși la răceli până când organismul se adaptează. Prin urmare, pe blogul său, jurnalista Andreea Sava face o listă cu top 8 alimente cu aport mare de vitamina C: 

Ardei grași roșii – 95 mg

Portocale – 82 mg

Varza kale – 80 mg

Kiwi – 64 mg

Ardei grași verzi – 60 mg

Broccoli – 51 mg

Grepfrut – 43 mg

Căpșuni – 42 mg



Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25