Răceală și gripă. Top 8 alimente care ajută

produse ecologice
produse ecologice

Jurnalista Andreea Sava e foarte urmărită, în mediul online, pentru dietele sale. Sfaturile pentru nutriție nu ne ajută doar să slăbim, ci și să ne menținem sănătatea. 

Prin urmare, cum toamna a venit brusc, cu o scădere a temperaturii de pe o zi pe alta cu peste 10 grade Celsius, suntem expuși la răceli până când organismul se adaptează. Prin urmare, pe blogul său, jurnalista Andreea Sava face o listă cu top 8 alimente cu aport mare de vitamina C: 

Ardei grași roșii – 95 mg

Portocale – 82 mg

Varza kale – 80 mg

Kiwi – 64 mg

Ardei grași verzi – 60 mg

Broccoli – 51 mg

Grepfrut – 43 mg

Căpșuni – 42 mg

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel