Quintus: Mulți liberali nu vor să facă nicio propunere în locul lui Blaga

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a declarat miercuri că foştii democrat-liberali au dreptul să facă o nominalizare de copreşedinte după demisia lui Vasile Blaga, dar că unii dintre ei nu ar dori să facă nicio propunere.

'Este hotărârea lor, o vor lua cu interes pentru PNL, în primul rând, în întregime. (...) Se pare că unii dintre cei care ar fi să dezbată această problemă ar dori să nu facă nicio propunere de înlocuire a d-lui Blaga şi ca un respect faţă de el şi pentru a nu produce în rândurile lor ceva nepotrivit pentru că atunci când dl Blaga a fost desemnat copreşedinte ei au avut o dezbatere îndelungată în partid, acum totul este prea repede', a spus Quintus, miercuri seară, la postul B1 Tv, potrivit Agerpres.

[citeste si]

El a arătat că demisia lui Vasile Blaga este un eveniment neaşteptat, precizând că mai întâi va avea loc o întâlnire informală cu privire la variantele referitoare la funcţia de copreşedinte, iar luni se va reuni Biroul Politic Naţional.

'Şi pentru ei şi pentru noi şi pentru întreg partidul este o stare de emoţie un asemenea eveniment neaşteptat. Nu se pot lua cele mai potrivite hotărâri. Părerea mea ar fi ca ei să se gândească cu dragoste şi înţelepciune pentru PNL să spună dacă X sau Y va fi desemnat dacă ei se hotărăsc în întâlnirea aceasta informală. Luni va trebui să hotărască Biroul Politic reunit', a indicat Quintus, subliniind că este dreptul vechilor democrat-liberali să facă o desemnare.

Miercuri, Vasile Blaga a demisionat din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi de coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, după ce procurorii DNA au dispus urmărirea penală a sa pentru trafic de influenţă, pentru fapte care ar fi fost săvârşite în perioada în care era secretar general al PDL, partid aflat la guvernare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel