Quintus: Decizia lui Tăriceanu, o gravă greşeală și premeditată

tariceanu quintus
tariceanu quintus

Mircea Ionescu Quintus spune că fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut "o gravă greşeală politică" părăsind PNL, el apreciind că  deciziile luate de acesta în ultima perioadă au fost premeditate.

Mircea Ionescu Quintus a declarat, joi, că a avut o relaţie mai mult decât colegială cu fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu şi că nu este de acord cu decizia acestuia de a demisiona din PNL şi de a înfiinţa o nouă formaţiune politică liberală, scrie Mediafax.

"Este un om lângă care am stat 24 de ani cu relaţii foarte bune, uneori chiar dincolo de relaţii politice. Un om pe care l-am preţuit şi de la care nu mă aşteptam să facă o asemenea greşeală politică. Nemulţumirile sale în partid nu erau de natură să ducă la o despărţire, pentru că întotdeauna (…) a fost lăsat să-şi spună părerea, niciodată nu a fost contrazis, părerile sale au fost supuse la vot(…) După părerea mea, nu avea niciun motiv de supărare care să ducă la o asemenea despărţire. Ceea ce s-a întâmplat arată că este într-un moment de derută. Asta e părerea mea. Nu-şi găseşte drumul", a spus Mircea Ionescu Quintus despre Tăriceanu.

Quintus a catalogat drept "umilinţă" şi "greşeală politică" gestul lui Tăriceanu de a merge singur pentru a discuta cu premierul Victor Ponta, fără să aibă un mandat din partea PNL.

"Să se ducă de unul singur, ca un simplu cetăţean la primul ministru, să iasă de acolo de unul singur… Atâta importanţă i s-a dat că nici măcar un secretar, un bodyguard nu l-a însoţit (...) A plecat de acolo şi mi s-a părut chiar umilit. Dar, mă rog, o primă gravă greşeală, foarte gravă greşeală, că s-adus acolo fără mandat", a mai spus Quintus.

 "Oricât aş încerca să-i justific atitudinea… Aseară (miercuri seară, la Antena 3 -n.r.) s-a văzut clar că nu a fost o pornire de moment, o supărare de o zi două, e o treabă pe care o pregătea de mult timp. S-a şi gândit cum să-i spună noului partid, aşa-zis liberal, a răspuns fără ezitare că vrea să fie candidat la Preşedinţia României".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel