Quintus, deces. Rareș Bogdan, împietrit de durere: ”Șocul e prea mare pentru mine”

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a decedat la vârsta de o sută de ani. Jurnalistul Rareș Bogdan a avut o intervenție telefonică la postul Realitatea TV.

”Îmi este foate greu să vorbesc. Am aflat abia de 15 minute, am coborât dintr-un avion, și am văzut vestea tristă pe mobil. Am postat pe Facebook, cu toată îngăduința și respectul pe care ți-l port, te rog să citești textul pentru că încă șocul e prea mare pentru mine.”, a spus Rareș Bogdan.

În continuare, colegul lui Rareș Bogdan a citit postarea acestuia.

”ULTIMUL SENIOR

Seniorul liberal a urcat la Ceruri!

Era sigur liberal, despre ce rămâne în urma sa nu mai știu sigur. Sunt cutremurat atât de vestea teribilă care ne-a pus pe gânduri pe toți cei care caută o cale fericită pentru poporul lor, cât și pentru neantul care bântuie de-acum fărâmele PNL, încercându-i demnitatea.

Ochii înaintașilor actualilor liberali străpung pânza de păianjen lăsată peste tablourile lor și conțin o întrebare care trebuie să le ardă creierele: ce faceți cu țara pe care am încercat din răsputeri să o clădim?

Să vă ferească Dumnezeu de batjocura pe care o chemați cu nonșalanță ignorând istoria! Reclădiți PNL, nu-l abandonați! Așa cum nu vă abandonați copiii, așa cum nu uitați dimineață să spuneți "Doamne ajută!", așa cum vă însoțiți cu moștenirea părinților, nu abandonați PNL!

România este de-acum mai săracă, dar va rămâne goală, dezrădăcinată de trecutul ei dacă nu pricepem că acei care au făcut istorie au avut un plan pentru urmașii lor!

Bunul Dumnezu să-l odihnească în pace!”, scrie jurnalistul pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel