Mircea Ionescu Quintus, mesaj pentru Crin Antonescu privind șefia PNL

Seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus apreciază că PNL se află "într-o situaţie cu totul neobişnuită" după ce Klaus Iohannis a câștigat Președinția României și consideră că șanse mari la șefia PNL ar avea Crin Antonescu, "dacă ar candida". În urmă cu doar o zi, președintele de onoare al PSD spulbera orice șansă a lui Crin Antonescu, fost președinte al partidului, de a se întoarce pe o poziție de conducere în PNL, deoarece a fost absent în întreaga campanie electorală.

„Suntem într-o situaţie cu totul neobişnuită, am câştigat un preşedinte şi am pierdut un preşedinte. Preşedintele ţării urmează să îşi ia locul şi noi, în partid, va trebui să găsim o soluţie tranzitorie până se vor face cu alegerile. La vârsta mea am făcut tot ce a fost posibil pentru această victorie zdrobitoare.

Dacă iau în seamă ce spun adversarii, că nu se aşteptau, trebuie să spun că nici noi nu ne aşteptam, ştiind câte pomeni şi treburi nelegale şi imorale s-au făcut ca ei să câştige alegerile", a declarat preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, potrivit Digi 24.

Referitor la variantele pentru conducerea partidului, Quintus a afirmat: „Sigur că sunt câteva persoane care pot îndeplini tranzitoriu această funcţie. Deşi nu e statutar, mă gândesc la un triumvirat... să fie cineva de la centru şi doi oameni din ţară cei mai buni, cu cele mai bune rezultate, cei mai vechi, contează și asta.

Crin Antonescu, dacă ar veni să candideze, mi se pare că are şanse", a mai spus Quinuts, deși, luni, afirma cu totul altceva.

Mircea Ionescu Quintus spulberă orice șansă a lui Crin Antonescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel