Quintus, CADOU pentru Gorghiu. Ce i-a adus

Scutaru Cristina / 18 Martie 2017 / 09:48 Salveaza PDF Comentarii

În ziua în care Mircea Ionescu-Quintus împlinește 100 de ani, Alina Gorghiu a spus ce cadou de suflet a primit de la acest om al cărui destin este legat de PNL.

"Ce poţi să spui despre Mircea Ionescu Quintus, omul al cărui destin este simbiotic legat de destinul PNL? Nu cunosc o altă personalitate politică în România care să fie atât de devotat unui proiect politic cu care a traversat regimul monarhic, apoi anii cumpliți ai dictaturii comuniste și reclădirea idealurilor liberale într-o societate frământată de o tranziție perpetuă. Cât de mult trebuie să se fi schimbat PNL în toţi aceşti ani și ce resurse incredibile poţi să ai pentru a te adapta și a fi prețuit la nivelul uriaș la care este prețuit Mircea Ionescu Quintus de către toți colegii mei?

Cred că România democratică și europeană din acest moment nu poate fi imaginată fără efortul și stăruința unor "coloși" precum Quintus, Câmpeanu, Rațiu sau Coposu.

Mircea Ionescu Quintus este și va fi întotdeauna un model politic de urmat pentru orice tânăr care începe o astfel de carieră, iar în plan personal vă mărturisesc că mi-a fost întotdeauna un blând și cald sfătuitor și un susținător loial.

Am să prețuiesc toată viața medalionul pe care mi l-a dăruit, cu simbolul unui taur, zodia în care s-a născut băiatul meu, Noah", a zis Alina Gorghiu.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28