Quintus: Aveam 3 propuneri care ar fi putut să se opună doamnei ziariste de la PSD

Preşedintele de onoare al liberalilor, Mircea Ionescu Quintus, spune că liderii PNL sunt vinovaţi că nu au avut variante de rezervă pentru Primăria Capitalei, adăugând că el avea trei propuneri, pe care nu le-a nominalizat, trei femei, care s-ar fi putut opune candidatului PSD Gabriela Firea.

'Eu aveam trei propuneri, nu le-am nominalizat, era vorba de trei femei, care ar fi putut foarte bine să îndeplinească această funcţie şi să se opună doamnei ziariste de la PSD. Avem atâtea doamne de ispravă încât poate că le-aş deranja pe celelalte (dacă le-ar nominaliza - n.r.) dincolo de cele trei. Dar trei le aveam foarte bune, una din ele evident era doamna Săftoiu', a declarat Quintus, miercuri, la RFI, citează Agerpes.

Seniorul liberal spune că Adriana Săftoiu şi Cătălin Predoiu au refuzat să candideze la Primăria Capitalei, iar conducerea partidului, în mijlocul căreia se află, este vinovată că nu a avut 'cel puţin două - trei candidaturi importante' de rezervă pentru funcţia de primar general.

Citește și: Deputat PNL: Varianta Marian Munteanu, o piramidală imbecilitate

'Este vina conducerii, în mijlocul căreia mă aflu, deci nu arăt cu degetul spre alţii, arăt şi spre mine. Noi trebuia să fim pregătiţi să avem cel puţin două - trei candidaturi importante pentru această funcţie, în cazul în care s-ar fi întâmplat ceva. Este totuşi meritul celor care s-au gândit la această soluţie, care este şi benefică într-un fel pentru soarta Bucureştiului, şi eu cred că este şi foarte posibil câştigătoare', a adăugat liderul PNL.

Quintus: Marian Munteanu, o legendă potrivită pentru Capitală

Despre Marian Munteanu, preşedintele de onoare al liberalilor a spus că este o 'legendă' potrivită pentru Bucureşti şi reafirmă că abţinerea sa la vot în Biroul Politic Naţional al PNL nu privea personalitatea acestuia.

'Abţinerea nu privea personalitatea domnului Marian Munteanu, pe care îl socotesc o legendă a Pieţei Universităţii (...), i-am păstrat această amintire legendară, considerând că în fruntea oraşului Bucureşti, care are o istorie plecând de la o legendă, se potriveşte bine o legendă. Însă am avut obiecţiuni cu privire la nepregătirea conducerii partidului faţă de o asemenea surpriză (retragerea lui Ludovic Orban - n.r.). Partidul însă trebuia să fie pregătit', a adăugat Mircea Ionescu Quintus. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel