"Putin va muri foarte curând". Bogdan Chirieac: A înnebunit, a trăit într-o minciună

"Putin va muri foarte curând". Bogdan Chirieac: A înnebunit, a trăit într-o minciună / Foto: Kremlin.ru
"Putin va muri foarte curând". Bogdan Chirieac: A înnebunit, a trăit într-o minciună / Foto: Kremlin.ru

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informațiile potrivit cărora Vladimir Putin ar avea cancer și ar mai avea puțin timp de trăit.

Generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare al Ucrainei, susține că președintele rus Vladimir Putin va muri "foarte curând", dar după ce se va încheia războiul început de el în Ucraina. Analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat la Realitatea Plus dacă această informație ar putea fi adevărată.

"Mi-e teamă că nu avem de-a face cu informații, ci cu propagandă. Nu cred. De când a început războiul, Vladimir Putin avea 5 cancere pe săptămână și tocmai trebuia să moară săptămâna viitoare. Nu, nu cred lucrul ăsta. Nu din cauza unei posibile boli cum este cancerul, care acum luat din pripă este vindecabil, după cum știm cu toții, în cea mai mare proporție. Putin a înnebunit, a înnebunit deoarece a stat prea mult la putere din 1999, când a fost premierul lui Elțîn și apoi a fost președinte, și-a schimbat o dată mandatul cu Medvedev luând puterile ca prim-ministru, mă rog, deci e la putere de 24 de ani, se fac anul ăsta, și pur și simplu cercul său l-a înnebunit.

Nu a avut niciun fel de legătură cu realitatea, i s-a spus că doar intră în Ucraina și Ucraina îi cade la picioare, nu sunt pregătiți, a trăit într-o minciună, și în privința economiei ruse, și în privința armatei, și în privința dotării, și a disciplinei, și a pregătirii de luptă, și a incapacității de a anticipa reacția Occidentului, care a fost ferm de partea Ucrainei, deci nu cred în povești din astea că are cancer Putin și moare mâine. Da, vedeți că și ucraineanul a spus: "Nu, nu, întâi îi învingem și apoi moare Putin". Adică Putin trebuie întâi să se vadă și învins și apoi moare de inimă rea" a declarat Bogdan Chirieac.

Bogdan Chirieac: Putin a pierdut acest război

"Spuneați că Vladimir Putin a trăit rupt de realitate. Între timp, acest an de conflict, pe care tot el l-a început, l-a mai trezit la realitate sau din contră?" l-a întrebat jurnalistul Călin Cociș. 

"Acum este trezit la realitate. Problema lui este că e obligat să continue războiul fiindcă altfel se va consemna înfrângerea. Rusia este înfrântă în Ucraina, dar el este obligat să continue acest război fiindcă altfel toată lumea o să constate această înfrângere și atunci zeci de mii, sute de mii de oameni vor muri în continuare pentru ca Putin să creadă el, să nu afle lumea că Putin a pierdut acest război. Despre asta este vorba, acesta este și motivul pentru care el continuă să atace, a mai trimis cei 300 de mii de militari pe care i-a recrutat în toamnă sunt așteptați să intre pe front în aceste luni, nu sunt dotați fiindcă se presupunea că depozitele sunt pline și când s-au dus acolo erau goale, că de aia au mai și împușcat niște generali de la el și alte lucruri de genul acesta.

Dar Putin a pierdut practic războiul în Ucraina, ce să mai vorbim, și la masa granzilor nu mai are loc, decât în spatele Chinei. China stă la masă cu SUA, îndrăznesc eu, ca european, să spun și cu Uniunea Europeană, deși nu suntem încă uniți ca politică externă europeană și ca apărare europeană, dar totuși avem capacitate economică, poate cu Japonia, care are capacitate economică și mai ales să înarmeze, Rusia e la remorcher", a spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel