Purtătoarea de cuvânt a TSD, apel la unitate în PSD

Claudia Țapardel
Claudia Țapardel

Claudia Ţapardel, purtătoarea de cuvânt a TSD salută mesajul puternic transmis de Congresul PSD prin alegerea unei echipe dominate de lideri tineri şi transmite un apel la unitate şi continuitate a rezultatelor bune la guvernare. 

"Noua echipă de conducere a PSD este formată preponderent din oameni tineri, care sunt apropiaţi de noile generaţii din România. Sunt sigură că această echipă transmite un mesaj de încredere către tinerii din România, care au nevoie acum de soluţii pentru viitorul lor", a subliniat Claudia Ţapardel.

Europarlamentara consideră că este un moment important în evoluția PSD și subliniază că va "participa la efortul colegilor din PSD de a comunica mai intens şi mai direct cu tinerii. Dacă vom reuşi să convingem tinerii că PSD este singurul partid care le oferă soluţii concrete la problemele lor şi singura formaţiune care într-adevăr îi sprijină, sunt convinsă că şi tinerii din România, la rândul lor, vor fi alături de PSD".

[citeste si]

"În acest sens am propus Iniţiativa pentru Promovarea României, un proiect care îşi propune să coaguleze un grup naţional de iniţiativă pentru schimbarea imaginii de ţară a României, atât în interior cât şi în extern. În mod natural, primul meu apel a fost către tinerii din România care vor şi pot să schimbe imaginea noastră de ţară pe termen lung, pe baza unei strategii fundamentate dar şi datorită unui nou fel de a privi evoluţia tării noastre", a explicat eurodeputata PSD.

"Tinerii din România vor veni alături de noi într-un număr şi mai mare, dacă ştim să le arătăm că ne pasă de ei şi de problemele lor" a încheiat Claudia Ţapardel, purtătoare de cuvânt a TSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel