Pune pastă de dinți pe unghii: trucul japonez care face minuni

Pune pastă de dinți pe unghii, trucul japonez care face minuni. Sursa foto: freepik.com
Pune pastă de dinți pe unghii, trucul japonez care face minuni. Sursa foto: freepik.com

Mâinile merită o atenție deosebită. Pielea aspră a mâinilor, unghiile deteriorate și galbene nu sunt pe placul nimănui. De aceea, mâinile trebuie protejate și hidratate.

Ca să nu te păteze sau să nu se îngălbenească în urma unui deficit de vitamine sau a folosirii excesive a ojei, unghiile nu trebuie neglijate.

Dacă vrei ca unghiile să-și recapete albul și strălucirea, atunci acest articol este pentru tine! Îți vom spune care este produsul care luptă împotriva unghiilor galbene!  

Opt motive pentru care ar trebui să bei suc de mere: beneficiile băuturii pentru sănătate și bunăstare

Întreținerea unghiilor începe cu adoptarea zilnică a unor obiceiuri. Acesta este motivul pentru care curățarea în profunzime a unghiilor este esențială.

Primul truc de luat în considerare este cel al lămâii. Acest fruct citric va curăța eficient unghiile, după ce ai gătit o mâncare picată sau după o sesiune lungă de grădinărit.

Îndepărtează coaja de lămâie și freacă unghiile cu ea, apoi clătește-le cu apă curată. Poți repeta această operațiune până când unghiile sunt perfect curate. Reține că poți să-ți înmoi unghiile direct în sucul de lămâie, timp de două minute înainte de a le freca cu o periuță de dinți și de a le clăti. Bonus: mâinile tale vor mirosi bine!

Adaugă mărar în dietă și îți vei îmbunătăți sănătatea

Și bicarbonatul de sodiu este bun pentru unghii! Dacă murdăria s-a adunat sub unghiile tale, de ce să nu folosești bicarbonat de sodiu ? Această pulbere albă este cunoscută pentru că elimină murdăria și petele negre.

Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu câteva picături de apă pentru a forma o pastă semilichidă. Înmoaie o periuță veche de dinți în amestec și freacă-ți unghiile ușor unghiile pentru a nu le deteriora. Clătește-le cu apă curată și gata!

Pentru a avea unghii moi, hidratează-le cu ulei de migdale dulci, bogat în vitaminele E, A și carotenoide. Uleiul va întări unghiile fragile și va înmuia cuticulele. 

Ține o sticlă mică din acest ulei pe noptieră, pentru a-ți hidrata unghiile în fiecare seară înainte de culcare. Micile tratamente regulate sunt cele mai promițătoare!

Nouă motive ca să mănânci vinete: au un gust unic și aduc zeci de beneficii

Dacă crezi că pasta de dinți este doar pentru periajul dinților, atunci vei fi surprins! Într-adevăr, unghiile devin fragile în urma unei utilizări excesive a ojei sau în urma treburilor casnice. Drept urmare, unghiile își pierd strălucirea și devin subțiri. Dar nu e nimic grav atâta timp cât ai pastă de dinți. În plus, utilizarea ei este relativ simplă.  

Pasta de dinți nu este doar sinonimă cu un zâmbet radiant, ci și cu unghii strălucitoare. Acest truc este autentic și economic. Pur și simplu pune câte puțină pastă de dinți pe fiecare unghie și lasă-o să acționeze 5 minute, apoi freacă-le ușor cu o periuță de dinți. La final, clătește-le cu apă curată și hidratează-le cu ulei de cocos, ulei migdale sau ulei de ricin, toate cunoscute pentru efectul lor hidratant. Unghiile tale îți vor mulțumi!

Ai mâinile reci, părul uscat și pielea palidă? Verifică, imediat, dacă ai deficit de fier

Datorita trucului cu pasta de dinți, unghiile tale se vor întări și vor crește mai repede. Vei evita unghiile despicate, moi și deteriorate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel