Punct final pentru turneul de la Miami. Unde se mută

John Isner a câştigat la Miami primul său titlu ATP World Tour Masters 1.000.

Tenismanul american John Isner (32 ani) a câştigat, duminică, la Miami (Florida), primul său titlu ATP World Tour Masters 1.000 din carieră, după ce l-a învins în finală pe numărul cinci mondial, germanul Alexander Zverev, cu 6-7 (4/7), 6-4, 6-4. Titlul de la Miami, cel mai important din palmaresul său, îi aduce lui Isner şi intrarea, în premieră, în top 10 ATP.

De remarcat faptul că americanul va fi cunoscut drept ultimul câştigător al competiţiei de la Key Biscayne, având în vedere că turneul va fi mutat anul viitor pe stadionul echipei de fotbal american Miami Dolphins.

Zverev viza în Florida al şaptelea său titlu din carieră şi al treilea de categoria Masters 1.000. Isner s-a impus graţie serviciului său excelent, având procentaje de 82% la primul serviciu şi 60% la al doilea, reuşind nu mai puţin de 18 aşi (Zverev a avut 10 aşi şi a comis 6 duble greşeli), în 2 ore şi 29 de minute de joc.

[citeste si]

Victorie la dublu pentru Vandeweghe şi Barty

Perechea americano-australiană compusă din CoCo Vandeweghe şi Ashleigh Barty a câştigat proba de dublu a turneului feminin de tenis de la Miami, competiţie de categoria WTA Premier Mandatory, dotată cu premii totale în valoare de 7,972 milioane dolari.

Vandeweghe şi Barty au învins duminică în finală, cu 6-2, 6-1, cuplul ceh Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numărul 6. De menţionat că Ashleigh Barty şi CoCo Vandeweghe au disputat cu această ocazie al doilea turneu împreună, reuşind să câştige primul lor titlu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel