Puiu Haşotti, probleme cardiace la şedinţa de Guvern

Puiu Hașotti
Puiu Hașotti

Ministrul Culturii, Puiu Haşotti a acuzat probleme cardiace înainte de începerea şedinţei de Guvern. În ajutorul lui Haşotti a sărit ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi. La Guvern au ajuns două ambulanţe, iar Hoşotti a fost preluat imediat, informează Antena 3. 

"Ministrul se plimba pe holuri, căuta un medic şi a primit ajutor de la ministrul Sănătăţii care a chemat un medic de la Secretariatul General al Guvernului. Între timp a apărut şi premierul Victor Ponta. Haşotti a explicat că va pleca pentru puţin timp", a relatat reporterul Antena 3.

La şedinţa de Guvern premierul Victor Ponta a anunţat două date importante. El a spus că anul şcolar va începe în acest an pe data de 17 septembrie.

Ponta a făcut şi o propunere privind data organizării alegerilor parlamentare. El a spus că ar fi mai bine să fie pe data de 25 noiembrie, nu pe data de 2 decembrie cum s-a fixat. Ponta a argumentat această poziţie de apropierea celor două sărbători, Ziua Naţională şi sfântul Andrei, care pică pe 30 noiembrie, reespectiv 1 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel