Puci PSD. Chirieac: Cine se află în spatele contestatarilor. E din afara partidului

PSD
PSD

Social-democraţii se vor reuni într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD vineri, 21 septembrie. Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că vineri nu se va încheia „lupta”.

„Mâine, în opinia mea, nu se termină această luptă. Indiferent dacă puciștii ar obține un vot în plus, Liviu Dragnea ar putea să spună – și pe bună dreptate – că el a fost ales de Congres și e nevoie de un Congres pentru a-l schimba din funcție. Dacă puciștii pierd, ei nu se vor opri", a declarat analistul Bogdan Chirieac, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei", moderată de Mihai Gâdea.

„Săptămâna viitoare, în Camera Deputaților, puciștii doresc, prin parlamentarii pe care îi au, să ceară schimbarea președintelui Camerei Deputaților. Lucrul acesta se poate face. Desigur, Liviu Dragnea rămâne președintele PSD. Dar, fără să dețină funcția de președinte al Camerei Deputaților, îi va fi greu să conducă un partid care, în continuare, va fi scindat și unde sunt convins că sunt alte forțe implicate. Nu există niciun motiv palpabil pentru ca, din senin, să se ridice într-un partid aflat la guvernare un asemenea val împotriva liderului, indiferent ce greșeli a făcut liderul partidului. Cu siguranță, un asemenea val este provocat și întreținut din afara partidului", a mai spus analistul politic.

Amintim că lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer „demisia imediată” a lui Liviu Dragnea şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă.

Vezi și: CEx PSD, puci partid. Chirieac: Dăncilă, rol decisiv pentru Dragnea


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel