PUCI în PSD. Dăncilă, contestată. Chirieac: TOTUL depinde de un lucru

CONGRES PSD
CONGRES PSD

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat o informaţie lansată de România TV, cum că în PSD s-ar contura deja un grup de contestatari ai Vioricăi Dăncilă, oameni care ar dori înlăturarea sa de la conducerea partidului.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii ştirii ar avea loc, în biroul lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaţilor, o discuţie la care participă, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda şi Paul Stănescu. România TV anunţă că sunt luate în calcul mai multe variante de lucru, una ar fi cea a organizării unui congres pentru schimbarea Vioricăi Dăncilă de la conducerea PSD.

Legat de subiectului grupului de contestatari din PSD care ar putea boicota campania prezidenţială a lui Dăncilă, Bogdan Chirieac a declarat: "Aceasta ar putea fi o problemă şi în turul întâi al alegerilor prezidenţiale. Dacă nu va avea loc o analiză foarte serioasă în partid, pentru a se vedea unde au fost scurgerile, e foarte probabil ca şi campania electorală a doamnei Dăncilă să fie sabotată de propriul partid. Nu uitaţi că domnul Ponta, omul momentului, alături de Klaus Iohannis  şi Ludovic Orban, a făcut deja propunerea ca PSD să-l sprijine pe Mircea Diaconu.

Ori dacă valul acesta de trădare, de dezamăgire, existent în mod categoric acum în PSD, se extinde, se poate întâmpla orice. Totul depinde de măsurile pe care le va lua doamna Dăncilă. Întrebarea este: dânsa va lua aceste măsuri? Fiindcă consilierii domniei sale, cu toată dragostea, nu au fost străluciţi".

"Doamna Dăncilă nu va fi schimbată din funcţia de preşedinte al PSD câtă vreme e campanie electorală. Dânsa rămâne pe buletinele de vot, nu poate fi retrasă. Deci negocierile se pot face numai pe sub masă", a mai punctat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel