PSRO solicită demisia lui Victor Ponta din fruntea guvernului

PSRO solicită demisia lui Victor Ponta din fruntea guvernului și declanșarea procedurilor constituționale pentru ieșirea dintr-o situație cu costuri și consecințe de reputație fără precedent pentru România, se arată într-un comunicat al formațiunii.

"Ce este mai important: partidul sau țara? După o lună și jumătate în care a pus reputația țării și a guvernului României într-o situație penibilă și fără precedent, Victor Ponta recunoaște că a devenit o vulnerabilitate masivă pentru partidul său.

"Autosuspendarea" sa din fruntea PSD nu rezolvă însă problema de fond: România are în fruntea Guvernului un politician acuzat de fapte de corupție!

În lumea democratică, nu există decât un singur răspuns într-o astfel de situație: demisia imediată din fruntea Guvernului. Pe niciunul dintre partenerii și aliații noștri nu îi interesează ce se întamplă la vârful unui partid. Pe toți, însă, ne interesează cine conduce Executivul unui stat membru al UE și NATO. Ce este mai important pentru Victor Ponta: partidul sau țara? Probabil că niciuna. Asistăm la o strategie de salvare personală, cu un deznodământ de înainte cunoscut: sfârșitul unei cariere construită pe minciună, trădare, impostură și, iată, corupție.

PSRO solicită demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului și declanșarea procedurilor constituționale pentru ieșirea dintr-o situație cu costuri și consecințe de reputație fără precedent pentru România", se arată în comunicatul de presă.

CITEȘTE ȘI: Victor Ponta renunță la conducerea PSD printr-o scrisoare trimisă liderilor partidului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel