PSL, după retragerea lui Cîțu: Lipsă de bărbăție. Echivalentul OUG 13 pentru PNL!

Platforma Social Liberală a reacționat printr-un mesaj tăios, după ce Florin Cîțu s-a retras, astăzi, înainte de votul de învestitură pentru Guvernul PNL.

"Ne confruntăm cu un gest de lașitate, de lipsă de bărbăție, de evitare a asumării fără precedent în România! Ludovic Orban intră în istorie urât, arată că nu înțelege nimic din nevoile acestui popor. Ziua de azi este echivalentul Ordonanței 13 pentru PNL!", a transmis PSL, condusă de Ilan Laufer și Alexandru Coita.

Ce spune Ilan Laufer

"Este nevoie urgent de un guvern de uniune națională, format din cei mai competenți specialiști, care să asigure că ieșim cu bine din această criză și că ne salvăm economia în acest moment în care piețele globale sunt în cădere liberă", a scris Ilan Laufer pe Facebook.

Ce spune Alex Coita

"Eu, co-președintele Laufer, precum și toți colegii noștri din PSL, oameni serioși, responsabili și competenți, suntem pregătiți să facem pasul în față și să intrăm în teren. Ne punem la dispoziția României și suntem disponibili să contribuim în orice fel, cu toată expertiza, energia și puterea noastră pentru a scoate România din situația în care se află astăzi", este și mesajul lui Coita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel