PSG, nou antrenor. Alegere surprinzătoare a șeicilor

PSG
PSG

Numirea lui Thomas Tuchel la PSG e doar o chestiune de timp.

Şi presa franceză, şi cea germană anunţă astăzi că fostul tehnician al lui Dortmund a bătut palma cu liderul din Ligue 1 pentru un contract valabil pe doi ani, informează Digi Sport.

Încă de săptămâna trecută s-a vorbit despre faptul că Tuchel va fi numit, în vară, în funcţia de antrenor al lui PSG. Liber de contract după despărţirea de Borussia Dortmund, tehnicianul neamţ a câştigat lupta cu nume grele, care au câştigat împreună zeci de trofee. Pe lista președintelui lui PSG, Nasser al Khelaifi, s-au mai aflat, în afara lui Thomas Tuchel, Antonio Conte, Massimiliano Allegri, Carlo Ancelotti și Luis Enrique. Şeicii au decis, în cele din urmă, să-l aleagă pe neamţ, care s-a mai aflat în tratative cu Bayern Munchen, Arsenal şi Chelsea.

Thomas Tuchel îl va înlocui pe Unai Emery, care va pleca de la PSG după ce nu a fost capabil să aducă Liga Campionilor la Paris. El a bătut plama astăzi cu oficialii francezi, înţelegându-se pentru un contract valabil pe doi ani de zile. Anunţul oficial nu va fi făcut până la finalul sezonului/

În ciuda parcursului aproape perfect pe plan intern, Unai Emery nu va rămâne la PSG. Tehnicianul basc plăteşte pentru cele două eliminări consecutive în optimile de finală ale Ligii Campionilor, principalul obiectiv al conducerii.

Obiectivul principal al lui Tuchel în capitala Franţei va fi câştigarea Ligii Campionilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel