PSG îl vrea pe Cristiano Ronaldo

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Presa din Spania anunță că PSG dorește să îl transfere pe Cristiano Ronaldo de la Juventus. Campioana Franței a pregătit un salariu de 60 de milioane de euro pentru starul portughez.

Conform jurnaliștilor de la Diario Gol, Paris Saint-Germain intenționează să-și întărească atacul cu Cristiano Ronaldo. Șeicii sunt dispuși să-i ofere un contract valabil două sezoane, cu un salariu de 30 de milioane de euro pe an. Șansele ca portughezul, de 35 de ani, să o părăsească pe Juventus sunt destul de mari, având în vedere că performanțele lui Ronaldo au scăzut semnificativ față de perioada când evolua pentru Real Madrid. Presa internațională notează faptul că Ronaldo va pleca de la formația torineză în cazul în care sezonul acesta nu va câștiga Liga Campionilor.

Ronaldo a ajuns la Juventus în vara anului trecut de la Real Madrid, pentru suma de 117 milioane de euro. În acest sezon, portughezul a înscris 12 goluri și a oferit 2 pase decisive în 21 de partide bifate pentru campioana Italiei, în toate competițiile, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel