PSG a pus ochii pe doi jucători de la Tottenham

 Transferul englezului Dele Alli de la Tottenham la PSG revine în actualitate odată cu numirea lui Pochettino la conducerea echipei franceze.

The Mirror susține că argentinianul ar fi primit mână liberă în ccea ce privește împrospătarea lotului, iar una din țintele predilecte ale acestuia este Dele Alli. Cei doi au colaborat foarte bine în perioda în care Pochettino antrena pe Tottenham. Intenția francezilor de al aduce pe Alli la PSG este una mai veche, acești ofertându-l și vara trecută.

Atunci însă, președintele lui Tottenham, Daniel Levy, a refuzat de trei ori ofertele primite. De data aceasta șansele unui transfer au crescut, în viziunea celor de la The Mirror, după ce relația dintre actualul antrenor, Jose Mourinho și Dele Alli s-a deteriorat, englezul fiind lăsat pe bancă în mai multe rânduri și fiind chiar criticat public de portughez.

Tottenham a lăsat însă de înțeles că nu îi va drumul nici de această dată lui Dele Alli. Un al jucător de la Tottenham care este dorit de Pochettino ar fi Hugo Lloris, însă și în cazul său Tottenham se arată de neînduplecat, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel