PSG a dat lovitura pe piața transferurilor! Ce jucător a adus

Paris Saint-Germain a dat lovitura verii pe piața transferurilor! Campioana Franței a anunțat, joi, transferul mijlocașului argentinian Angel Di Maria, de la Manchester United.

În vârstă de 27 de ani, Di Maria a semnat un contract pe patru ani cu PSG, după ce a trecut cu bine de vizita medicală pe care a făcut-o la Doha.

Mijlocașul argentinian, al doilea cel mai scump transfer din istoria Campionatului Franței (după cel al lui Edinson Cavani, pentru care PSG a plătit 64 de milioane euro), a fost cumpărat de la Manchester United pentru o sumă estimată de presă la 63 de milioane euro.

"Abia aștept să joc în tricoul lui Paris Saint-Germain! Aș vrea să câștigăm toate competițiile din Franța și din Europa în care suntem angrenați. Îmi doresc mult să câștig iar UEFA Champions League, este visul oricărui fotbalist. Vom face totul pentru ca PSG să se impună în cea mai importantă competiție europeană", a declarat Angel Di Maria, citat de digisport.ro.

"Suntem foarte bucuroși că Di Maria a ales să joace pentru PSG, pentru că vorbim de un jucător plin de talent, cu o viteză extraordinară și o capacitate formidabilă de a elimina adversarii din joc", a spus și conducătorul francezilor, Nasser Al-Khelaifi.

15 goluri în 16 meciuri are Di Maria în tricoul naționalei Argentinei

45 de partide a bifat Di Maria în UEFA Champions League

4 este numărul cluburilor la care a jucat: Rosario Central, Benfica, Real Madrid și Manchester United

Vezi și: Simona Halep sare în apărarea lui Paul Papp, după meciul de la Belgrad

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel